opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Vijf redenen om bij Woeffie.com te kopen

Vijf redenen om bij Woeffie.com te kopen

1.      Persoonlijk contact

Webshops zijn hartstikke makkelijk, maar vaak wel wat afstandelijk. Dat wil ik graag anders doen. Nog steeds is mijn webwinkel natuurlijk makkelijk te gebruiken en lever ik binnen 1 tot 2 dagen binnen Nederland. Het grote voordeel bij Woeffie.com is, GRATIS verzending binnen Nederland en bestelt u voor 16.00 uur, dan wordt de bestelling de volgene dag geleverd. Natuurlijk heb ik ook graag persoonlijk contact met de klanten. Wil je advies over welke maat tuigje je hond nodig heeft? Of zou je graag nog meer artikelen op de site zien? Alle vragen, opmerkingen, tips of gewoon een leuk berichtje zijn van harte welkom. Ik probeer altijd dezelfde dag nog te antwoorden.

2.      Leuk én uniek

De tuigjes op deze site zijn nergens anders in Nederland te vinden. Niet in de winkel en ook niet op het internet (tenzij je de hoofdprijs wilt betalen). De tuigjes die in de webshop verkocht worden, hebben allemaal bijzondere prints of zijn van bijzonder materiaal gemaakt. Een stuk leuker dan bijvoorbeeld de eenkleurige halsbandjes. Er zijn zelfs een aantal tuigjes die aan de binnen- en buitenkant verschillende patronen hebben en daardoor aan twee kanten te dragen zijn. Zo ziet je woeffie er steeds weer uniek uit. 

3.      Mix & Match

Op woeffie.com staan allemaal artikelen om uw hond er helemaal leuk uit te laten zien. Dat kan door alleen een halsband of strikje, maar je kunt ze ook combineren! Ook zijn heel veel halsbanden te verkrijgen met bijpassende riem, waardoor deze altijd matchen.

4.      Kwaliteit gegarandeerd

Alle producten zijn gemaakt van stevige materialen die niet snel kapot gaan. Mocht er toch iets fout zijn gegaan, dan kunt u binnen een maand hier een melding van maken. Hoe één en ander in zijn werk gaat staat beschreven bij 'retourneren" Ook kunnen alle tuigjes en bandana’s in de was op 30 graden. Wat dat betreft is het dus geen probleem als uw woeffie af en toe door de modder of plassen huppelt.

Daarbij zijn wij in bezit van het Webwinkelkeurmerk. Dit geeft je nogmaals de bevestiging dat shoppen wij Woeffie.com helemaal veilig en betrouwbaar is.

5.      Handgemaakt én eerlijk

Alle halsbanden, strikjes, riemen en bandana’s zijn allemaal handwerk. Deze artikelen komen van een kleine leverancier in België. Pas wanneer er een bestelling binnenkomt wordt er aan het product begonnen. Het is dus een paar dagen wachten, maar dan heb je ook een product dat speciaal voor jou is gemaakt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.