opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief

Honden Event Kalender, 2e kwartaal 2019

Op stap met je hond

Geschreven door: hondenwereldonline.nl

Op stap met je hond. Wat is er nou leuker dan op stap te gaan met je hond? Als je hond gezellige omgevingen en andere honden leuk vindt, dan is een hondenevent de perfecte plek om naar toe te gaan. In deze rubriek zal ik elk kwartaal de leukste hondenevents met jullie delen. Organiseer jij zelf een event of ga jij altijd naar een event toe, die niet in dit lijstje mag ontbreken, laat het ons dan zeker weten!

Animal Event

Eén van de grootste dierenevents in Nederland is het Animal Event. Op 3, 4 en 5 mei 2019 kun je op dit evenement terecht voor jou portie dierenvermaak! Je vind er een leuk interactief programma en verschillende leuke stands waar je lekker kan shoppen voor al je huisdieren. Het Animal Event word zoals elk jaar gehouden bij dierenpark de Beekse Bergen. Ik wil je aanraden om je dagje Animal Event ook te combineren met een bussafari (extra bij te boeken voor €6,-). De tickets kosten aan de deur €17,50 maar als je ze online koopt zijn ze €16,55. Voor je hond betaal je maar €2,50. Wil je nou meer informatie over het Animal Event of wil je graag wat foto’s zien van vorig jaar? Neem dan een kijkje op de website van animal-event.nl/.

Dogpop

Op 25 en 26 mei 2019 kun je in Den Haag terecht voor dogpop.nl! Dit evenement wordt nu voor de 8ste keer gehouden. De toegang is gratis en het evenement is van 11:00 uur tot 17:00 uur. Je ziet verschillende workshops en demonstraties.

Grensmarkt Dinxperlo

Op donderdag 30 mei 2019 wordt voor de 38st. keer de Internationle Grensmarkt georganiseerd. Deze markt vindt plaats lang de Heelweg en de Hogestraat in Dinxperlo. Woeffie.com zal dit jaar voor het eerst deelnemen aan dit event. Dus wil je onze tuigjes, bandana's, halsbanden een keer live zien, kom dan gezellig langs. De markt wordt gehouden van 10.30 - 18.00 uur. Dus alle tijd om gezellig langs te komen!

Doggy Days

Doggy Days is een do-it-yourself weekend. Het evenement wordt vanDeze wordt gegeven op 14 t/m 16 juni gehouden. Er worden verschillende workshops, presentaties en clinics gegeven en jij bepaalt haar je naar toe wilt. Ook is er natuurlijk tijd voor je hond om even lekker uit te razen. De prijzen verschillen heel erg en zijn inclusief overnachting. Ben je geïnteresseerd? Dan raad ik je voor de juiste prijs om even een kijkje te nemen op de doggydays.nl. Het evenement word georganiseerd op het vakantiepark Landal Twenhaarsveld.

Ik ben heel erg benieuwd of jij van plan bent om naar 1 van deze events te gaan en of jij al een keertje op een event bent geweest! Laat je reactie zeker achter op onze social media kanalen en mocht jij zelf nou een leuk event hebben voor het volgende kwartaal laat het ons dan zeker weten. Wil je nou niet naar een evenement maar wil je iets anders leuks doen met je hond? Lees dan snel eventjes deze blog.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.